Με την βοήθεια ενός κλεμμένου αυτοκινήτου ένας νεαρός σπάει την τζαμαρία ενός καταστήματος super market στην περιοχή Μεγάλη Βρύση της Λαμίας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κλέψει τίποτα.

Το απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στις έξι το πρωί της περασμένης Τρίτης, ενώ λίγα λεπτά πριν είχε κάνει το ίδιο σε άλλο σουπερ μάρκετ που βρίσκεται επί της οδού Στυλίδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τζαμαρία έσπασε, αλλά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, γιατί χτύπησε στο σκαλί και στο πεζοδρόμιο. Την ίδια ώρα ο επίδοξος κλέφτης άκουσέ τις φωνές του ιδιοκτήτη από τη βεράντα.

Άρχισε να σπρώχνει το κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο δεν έπαιρνε μπροστά, ενώ μόλις πάει λίγο πιο πέρα ο ιδιόκτητης του πετάει μια λεκάνη, που βρήκε μπροστά του, από το μπαλκόνι.

Τελικά καταφέρνει να βάλει μπρος το αυτοκίνητο και να φύγει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός οδηγός είναι Ρομά είναι από την περιοχή της Λοκρίδας και είναι ένα από τα τέσσερα μέλη μιας συμμορίας, που δρούσε στην περιοχή.

Το αυτοκίνητο το είχαν κλέψει από την περιοχή του Βόλου και το είχαν σχεδόν διαλύσει αφού είχαν την αδυναμία να εισβάλουν με την όπισθεν σε καταστήματα, σπάζοντας τις τζαμαρίες και αν παίρνουν ότι βρίσκουν στις ταμειακές μηχανές ή και άλλα είδη.

Επίσης τα μέλη της συμμορίας άρπαζαν δια της βίας κοσμήματα από γυναίκες που περπατούσαν ανυποψίαστες στο δρόμο. Πολλά από τα θύματά τους σε Φθιώτιδα και Βοιωτία τα έστειλαν στο νοσοκομείο.

Στην δράση τους έβαλαν τέλος αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς, οι οποίοι την Παρασκευή κατάφεραν να συλλάβουν τα δυο μέλη της «παρέας», ενώ αναζητούν και τους άλλους δυο.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης