Λαμία: Κατεβάζουν ρολά καταστήματα και επιχειρήσεις την Τετάρτη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012, 12:15
Λαμία: Κατεβάζουν ρολά καταστήματα και επιχειρήσεις την Τετάρτη
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Φθιώτιδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας καλούν τους καταστηματάρχες και τους επιχειρηματίες της περιοχής να δώσουν δυναμικό «παρών» στην απεργία της Τετάρτης.

Οι επαγγελματοβιοτέχνες και οι έμποροι θα πραγματοποιήσουν από κοινού συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία, αντιδρώντας στα νέα μέτρα.

Σε κοινή ανακοίνωση-κάλεσμα, τα Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και του Εμπορικού Συλλόγου αναφέρουν: «Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Φθιώτιδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας σε κοινές συνεδριάσεις των Δ. Σ. τους, με θέμα: “Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της 26ης Σεπτεμβρίου 2012” και με δεδομένες τις αποφάσεις της ΓΣΕΒΕΕ & ΕΣΕΕ για κοινή δράση με ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ, συναποφασίσαμε τα παρακάτω:

1. Να παραμείνουν κλειστές όλες οι επιχειρήσεις την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι.

2. Να πραγματοποιήσουμε από κοινού την Τετάρτη 26-09-2012, στις 10.00 το πρωί, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αίθουσα της Ομοσπονδίας, Όθωνος 3 Λαμία, και στη συνέχεια όλοι μαζί, σε πορεία, να περάσουμε από όλες τις πλατείες όπου θα γίνονται συγκεντρώσεις, να τους απευθύνουμε χαιρετισμό και να τους δώσουμε μήνυμα ελπίδας και ενότητας, πέρα και έξω από τα πολιτικά κόμματα.

3. Να διαχυθεί στους συμμετέχοντες συναδέλφους και την κοινωνία γενικότερα το μήνυμα ότι πρέπει να μείνουμε όρθιοι, να μη μας κυριεύσει το σύνδρομο της παραίτησης, της απογοήτευσης, της κατάθλιψης και της απελπισίας, αλλά της κοινωνικής συνοχής, της αλληλεγγύης, της ελπίδας, της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, της αξιοπρέπειας του πολίτη και της άμυνας απέναντι στην επιχείρηση τρομοκρατίας που έχουν εξαπολύσει εναντίον μας.

4. Να τονίσουμε σ’ όλους αυτούς (Κυβέρνηση- Πολιτικά Κόμματα – ΤΡΟΪΚΑ) ότι με τα νέα μέτρα των 12 δις και πλέον ευρώ, προστίθεται άλλος ένας σκληρός και επώδυνος κρίκος στην αλυσίδα που κρατά την οικονομία στην ύφεση, στην ανεργία, στην απραξία, στην έξαρση των λουκέτων και οδηγεί την κοινωνία στη γενικευμένη φτωχοποίηση, ότι:
Δεν θα παραιτηθούμε

Δεν θα υποταχθούμε

Δεν θα μας εξαφανίσουν

Θα μείνουμε όρθιοι!!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις.

Τα λουκέτα χτυπάνε την πόρτα όλων μας.

Κανείς δεν θα βγει αλώβητος απ’ αυτήν την κρίση».

Πηγή: lamiareport.gr
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012, 13:00