Μπροστά σε έναν νεκρό άνδρα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μια παρέα κυνηγών από τη Λαμία, οι οποίοι είχαν βγάλει τα σκυλιά τους βόλτα στην Αντίνιτσα.

Κοντά στις κεραίες, σε δασικό δρόμο, ο άγνωστος άνδρας βρισκόταν στο έδαφος πλησίον του αυτοκινήτου του, το οποίο φαίνεται ότι είχε κολλήσει στο χιόνι και στις λάσπες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία, με το Α.Τ. Λαμίας να αναλαμβάνει την προανάκριση και να διατάσσει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, από την αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό της ανακοπής. Όπως προέκυψε από τη διασταύρωση των στοιχείων, πρόκειται για 58χρονο Καρδιτσιώτη οδηγό φορτηγού που του άρεσε η ορεινή πεζοπορία και γενικότερα οι περιηγήσεις, ενώ συχνά εξορμούσε στα βουνά της περιοχής.

Αυτήν τη φορά όμως η αγαπημένη του συνήθεια του στοίχισε τη ζωή, καθώς ένας λανθασμένος υπολογισμός φαίνεται ότι τον καθήλωσε στο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, φαίνεται ότι προσπάθησε με όσα μέσα διέθετε να απεγκλωβίσει το Ι.Χ. και πάνω στην προσπάθεια αυτή να επήλθε το μοιραίο.

Πηγή: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης