Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Λαμίας επί της οδού Παλαιολόγου. Ένας άνδρας περίπου 45 ετών ξυλοκόπησε δύο γυναίκες που είχαν μαζί τους ένα μικρό παιδί ηλικίας 6-7 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας που μόλις είχε παρκάρει το όχημα του στο σημείο, όλα ξεκίνησαν εντελώς ξαφνικά μιας και οι δύο γυναίκες με τον μεσήλικα άνδρα – Ρομά σύμφωνα με τις περιγραφές- αρχικά φαινόταν να το διασκεδάζουν γελώντας. Λίγο όμως αργότερα, ο άνδρας από άγνωστη αιτία έγινε έξω φρενών και με ένα σίδερο άρχισε να τις χτυπά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τους είδα να στρίβουν από τη γωνία και έλεγαν αστεία και γελούσαν. Λίγο μετά ο άνδρας άρχισε να φωνάζει και να τις βρίζει, πήρε ένα σίδερο και τις χτυπούσε αφού έριξε τη μία από τις δύο στον δρόμο. Ήταν μαζί τους και ένα μικρό παιδί 6-7 ετών. Όλα έγιναν σε λιγότερο από δύο λεπτά. Μετά μπήκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν» είπε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας. 

Άμεσα κλήθηκε και έσπευσε στο σημείο η αστυνομία ωστόσο ο δράστης καθώς και οι δύο γυναίκες με το μικρό παιδί είχαν προλάβει να εξαφανιστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: lamianow.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης