Λαμία: Κοπάδι από αγριογούρουνα προκάλεσε τροχαίο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, 08:52
Λαμία: Κοπάδι από αγριογούρουνα προκάλεσε τροχαίο

Ήταν λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της Τετάρτης όταν ο οδηγός της νταλίκας, που κινούνταν στο 1ο χλμ. Λαμίας-Δομοκού στο ύψος του Ριζάκου, είδε 15-20 αγριογούρουνα να επιχειρούν να διασχίσουν τον δρόμο.

Η νταλίκα χτύπησε αρκετά από τα αγριογούρουνα, αφού ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει και στη συνέχεια ένα Volkswagen, που ακολουθούσε, έπεσε πάνω σε ένα από τα χτυπημένα αγριογούρουνα που ήταν μέσα στον δρόμο.

Λαμία: Κοπάδι από αγριογούρουνα προκάλεσε τροχαίο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο, αν και είναι κοντά στον κόμβο της Ξηριώτισσας, δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός και αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους οδηγούς. Ευτυχώς και οι δυο αντέδρασαν ψύχραιμα και δεν έκαναν κάποιον επικίνδυνο ελιγμό και έτσι γλίτωσαν τα χειρότερα.

Τις τελευταίες ημέρες στο LamiaReport έχουμε ενημερωθεί από κατοίκους της Αμφιθέας στη Λαμία ότι τις νυχτερινές ώρες κυκλοφορούν πολλά αγριογούρουνα, όπως και γενικότερα στα βόρεια προάστια της πόλης.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, κυρίως στους περιφερειακούς δρόμους της Λαμίας, αλλά και στους δρόμους συνοικιών που γειτνιάζουν με αγροτικές περιοχές.

Δείτε βίντεο από τον τόπο του τροχαίου με τα αγριογούρουνα το βράδυ της Τετάρτης:

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου με τα αγριογούρουνα:

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, 08:58