Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ύστερα από την είδηση πως ένας πατέρας με τον γιο του επέβαιναν σε φορτηγό, το οποίο έπεσε μέσα σε γκρεμό. Νωρίτερα, είχαν πάει στο Δομοκό, όπου φόρτωσαν σιτάρι, έχοντας προορισμό τη Μακρακώμη.

Το τραγικό συμβάν έγινε στις 12.30 το μεσημέρι στον επαρχιακό δρόμο του Δήμου Μακρακώμης και συγκεκριμένα στο 7ο χιλιόμετρο από Καστρί προς Τρίλοφο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε μια στροφή από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει σε γκρεμό ύψους περίπου 30 μέτρων. Ο γιος πρόλαβε και πετάχτηκε έξω από το φορτηγό και τραυματίστηκε. Ωστόσο, ο πατέρας του εγκλωβίστηκε καθώς το πόδι του καταπλακώθηκε από τμήμα του φορτηγού. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Μακρακώμης κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απεγκλωβίσει τον τραυματία. Στο σημείο βρέθηκε και γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ο πατέρας ακρωτηριάστηκε χαμηλά στο ένα του πόδι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης