Λαμία: Πήγαν για το παγκάρι της εκκλησίας που γιόρταζε αλλά βρέθηκαν με χειροπέδες

Λαμία: Πήγαν για το παγκάρι της εκκλησίας που γιόρταζε αλλά βρέθηκαν με χειροπέδες
Οι νεαροί "ποντικοί" έβαλαν στόχο τη συγκεκριμένη εκκλησία λόγω της γιορτής, νομίζοντας ότι θα κάνουν καλή "μπάζα", αλλά βρέθηκαν στα κρατητήρια.

Ο λόγος για μια διαβαλκανική σπείρα διαρρηκτών, δυο 19χρονοι (Αλβανός και Ρουμάνος) και ένας 18χρονος Έλληνας, οι οποίοι στις 2:30' τα ξημερώματα "μπούκαραν" από παράθυρο στον Ιερό Ναό Κατερίνης και Στυλιανού, που βρίσκεται μέσα στο εκκλησιαστικό σχολείο Λαμίας, στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας.

Όμως κάποιος διερχόμενος τους είδε και ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης (100), με αποτέλεσμα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, που περιπολούσαν κοντά στο σημείο να σπεύσουν και να τους πιάσουν στα πράσα.

Οι τρεις νεαροί ήταν ενημερωμένοι ότι χθες είχε γίνει εσπερινός, λόγω της σημερινής εορτής και υπολόγιζαν ότι θα κάνουν καλή "μπάζα", όμως δεν σκέφτηκαν ότι "ο Θεός εκτός από τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη" και έτσι βρέθηκαν με χειροπέδες στα κρατητήρια και σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, 18:18