Λαμία: Προφυλακίστηκε 35χρονος για διακίνηση ηρωίνης

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Απριλίου 2019, 23:44
Λαμία: Προφυλακίστηκε 35χρονος για διακίνηση ηρωίνης

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας 35χρονος από τη Λαμία, όταν αποβιβάστηκε από το τρένο στο ΣΣ Λεινακλαδίου ερχόμενος από Αθήνα. Στον έλεγχο που τού έγινε βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε αυτοσχέδιο τσιμπούκι, μικροποσότητα ναρκωτικών που έμοιαζε με τη γνωστή ναρκωτική ουσία «σίσα».

Στην έρευνα που ακολούθησε και με τα στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 35χρονου για διακίνηση ηρωίνης στην πιάτσα της Λαμίας και σε άλλες περιοχές της Φθιώτιδας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο 35χρονος Λαμιώτης οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται τέσσερα ακόμη άτομα, δύο άντρες ηλικίας 32 και 46 ετών, καθώς και δύο γυναίκες, ηλικίας 59 και 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται επίσης για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 35χρονος, από κοινού με τους συνεργούς του, τουλάχιστον από τις αρχή του χρόνου, δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην διακίνηση ηρωίνης, σε διάφορους χρήστες περιοχών της Φθιώτιδας.

Για το σκοπό αυτό, ο 35χρονος μετέβαινε σε περιοχές της Αττικής, όπου αφού προμηθευόταν ποσότητες ηρωίνης, επέστρεφε στην πόλη της Λαμίας και μαζί με τους συνεργούς του, αρχικά απέκρυπτε και στη συνέχεια τις έσπρωχνε στις πιάτσες των ναρκομανών.

Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Απριλίου 2019, 23:45