Δεν χάρηκαν το 50ευρω που βούτηξαν το πρωί της Τρίτης (19/11) από την τσέπη ηλικιωμένης γυναίκας στην οδό Παλαιολόγου δύο Ρομά ηλικίας 10 και 18 ετών, καθώς συνελήφθησαν από την Ομάδα ΔΙΑΣ Λαμίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 09.30, την ώρα που η ηλικιωμένη ετοιμαζόταν να πάει σούπερ μάρκετ για τα καθημερινά της ψώνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άμεση επέμβαση των ανδρών της ΔΙΑΣ έφερε αποτέλεσμα τόσο στον εντοπισμό και στη σύλληψη των δύο δραστών όσο και στην εύρεση του μεγαλύτερου μέρους του ποσού που εκλάπη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, επάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 45 ευρώ, τα οποία και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νεαροί Ρομά δεν σεβάστηκαν ούτε το γεγονός ότι η ηλικιωμένη περπατούσε με «Π» αλλά και την καλή της διάθεση να τους βοηθήσει, αφού πολλές φορές έχει δώσει χρήματα για να πάρουν κάτι να φάνε.

Την ίδια μέρα που έγινε η σύλληψή τους ο 18χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σήμερα (20/11) το μεσημέρι αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης