Λαμία: Στα δικαστήρια ο Αλκέτ Ριζάι - Έβρισε τον πρόεδρο της έδρας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Μαΐου 2018, 12:07
Λαμία: Στα δικαστήρια ο Αλκέτ Ριζάι - Έβρισε τον πρόεδρο της έδρας
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε από τις φυλακές Δομοκού στα δικαστήρια Λαμίας ο Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα προκλητικός απέναντι στην εισαγγελέα και τον πρόεδρο της έδρας.

Ο Ριζάι και ακόμη δύο συμπατριώτες του, κρατούμενοι και αυτοί στις φυλακές Δομοκού, στις 09.00 το πρωί ανέβηκαν τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών.Ο χώρος έξω και μέσα στα δικαστήρια από νωρίς το πρωί ήταν αστυνομοκρατούμενος, ενώ μεγάλη ήταν και η αστυνομική δύναμη που συνόδευε το μεταγωγικό όχημα κατά τη διαδρομή από και προς τις φυλακές Δομοκού.

Δείτε βίντεο με την είσοδο και την έξοδο του Αλκέτ Ριζάι από τα δικαστήρια.Έβρισε τον πρόεδρο του δικαστηρίου

Οι τρεις βαρυποινίτες κάθισαν στο εδώλιο με την κατηγορία της οπλοκατοχής, αφού στο κελί τους βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, σε έλεγχο σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Ο Αλκέτ Ριζάι ήταν ιδιαίτερα προκλητικός απέναντι στο δικαστήριο, ζητώντας να δει φωτογραφίες από τα μαχαίρια, ενώ έκανε ερωτήσεις σε επιθετικό τόνο στην εισαγγελέα της έδρας. «Είστε εδώ για να απαντάτε και όχι να ρωτάτε...» ήταν η απάντηση από τον πρόεδρο του δικαστηρίου, ο οποίος διέκοψε γα λίγο τη δίκη μετά την ένταση που δημιουργήθηκε.

Μετά την ανακοίνωση της ποινής, που ήταν τρία χρόνια για τον έναν και 26 μήνες για τον Αλκέτ και τον άλλο κατηγορούμενο, ο Αλκέτ Ριζάι επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο της έδρας λέγοντας «Άντε γ@......ρε....» και διάφορα άλλα... γαλλικά.Πηγή: lamiareport

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Μαΐου 2018, 13:38