Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης της Λαμίας με νεαρούς ρομά να ανεβαίνουν και να “ποζάρουν” για το Tik Tok σε καπό περιπολικού της Τροχαίας, ανεβάζοντας μάλιστα και σχετικό βίντεο. 

Οι πέντε νεαροί ρομά βρήκαν ένα περιπολικό παρκαρισμένο στο κέντρο της πόλης και όπως θα δείτε ανέβηκαν στο καπό για να ποζάρουν προκλητικά και στη συνέχεια ανάρτησαν το βίντεο στο Tik Tok.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ανωτέρω γεγονός συνέβη νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (10/2), στην οδό Σκληβανιώτη απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ, όπου ο αστυνομικός της Τροχαίας άφησε για λίγα λεπτά το περιπολικό, σε σημείο που να μην εμποδίζει την κυκλοφορία, ώστε να καταγράψει τροχαιο υλικών που είχε στην Πλατεία Ελευθερίας.

Οι συγκεκριμένοι νεαροί ρομά είναι γνωστοί στις Αρχές. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας από τα πέντε άτομα που αναζητούν έχουν ταυτοποιήσει τα τρία, εκ των οποίων τα δύο έχουν προσαχθεί, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται. Συγκεκριμένα έχουν προσαχθεί ένας 17χρονος και ένας 21χρονος, ενώ ο τρίτος που αναζητείται είναι από 16 -19 ετών, αφού σε προηγούμενες προσαγωγές ή συλλήψεις έχει δηλώσει διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης (από το 2006 -2009). 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας για το συγκεκριμένο θέμα, έχει ως εξής: «Σχετικά με βίντεο, που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο οποίο απεικονίζονται άτομα να ανεβαίνουν στο καπό σταθμευμένου περιπολικού οχήματος, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι έχουν ταυτοποιηθεί τρία (3) από τα εμπλεκόμενα άτομα, από τα οποία δύο (2) έχουν προσαχθεί. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για έργο εξύβριση και απόπειρα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Την υπόθεση χειρίζεται προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: LamiaReport

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης