Όπου φτωχός και η μοίρα του λέει ο λαός μας και η πραγματικότητα το αποδεικνύει περίτρανα. Συνταξιούχος Λαρισαίος διαγνώστηκε από οφθαλμίατρο ότι χρειάζεται άμεσα εγχείρηση καταρράκτη και αποφάσισε να απευθυνθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Αφενός γιατί πληροφορήθηκε ότι στο Πανεπιστημιακό πραγματοποιούν τέτοιου είδους επεμβάσεις και αφετέρου γιατί δεν θα χρειαζόταν να βάλει το χέρι στο τσέπη, καθώς η επέμβαση καλύπτεται από το ταμείο του. Χθες λοιπόν βρέθηκε στα εξωτερικά ιατρεία για να κλείσει ραντεβού με τον οφθαλμίατρο και το επόμενο διαθέσιμο ραντεβού που του έδωσαν ήταν στις 15 Απριλίου του 2015, μετά από 6 μήνες δηλαδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σίγουρο είναι, σύμφωνα με ειδικούς, πως αν δεν αφαιρεθεί ο καταρράκτης η όραση θα παραμείνει η ίδια ή και θα χειροτερέψει. Πιθανή αναμονή έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της οπτικής οξύτητας ενώ η εγχείρηση θα γίνει πιο δύσκολη εάν η οπτική οξύτητα πέσει στο επίπεδο που να αντιλαμβάνεσαι μόνο το φως, διότι θα έχει σκληρυνθεί ο φακός. Υπάρχουν βέβαια και τα θαύματα… θα δείξει.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Κόσμος

Διαβάστε επίσης: Λάρισα: Έλλειψη φαρμάκου για καρκινοπαθείς στο νοσοκομείο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης