H Battlefield Live Hellas, που δραστηριοποιείται με το, σύγχρονης τεχνολογίας, ψυχαγωγικό παιχνίδι δράσης, γνωστό με την ονομασία Laser Tag, συνεχίζοντας το αφιλοκερδές πρόγραμμα για τα ΑμεΑ, συνδιοργανώνει μαζί με την πρωτοβουλία «Wheelchair in Action» την εκδήλωση «Laser Tag για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες» την Κυριακή 1 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι στο Κλειστό Γήπεδο Ροϊτίκων στην Πάτρα.

Στην εκδήλωση αυτή οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχουν δωρεάν, μια και η διασκέδαση είναι για όλους ανεξαιρέτως!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να ασχοληθούν με πρωτοποριακές, ασυνήθιστες και καινοτόμες δραστηριότητες. Η εκδήλωση που προσφέρεται είναι αμιγώς ψυχαγωγική και πρόκειται για τη διοργάνωση ενός ομαδικού παιχνιδιού δράσης, μιας εξελιγμένης high tech έκδοσης του paintball. Τα όπλα «εξολοθρεύουν» εκπέμποντας υπέρυθρη ακτινοβολία (infra red light) για μια σαφέστατα ασφαλή και συναρπαστική ψυχαγωγία.

Με γνώση και σεβασμό, δουλεύουμε πάντα προς την κατεύθυνση να μπορούμε να προσφέρουμε εκδηλώσεις σε όλους και ειδικότερα να υποστηρίξουμε το δικαίωμα για ψυχαγωγία των ΑμεΑ, με μοναδικό σκοπό το γέλιο και την απόλαυση της χαράς του παιχνιδιού.

Μια ευκαιρία να ξεδώσουμε, κάτι που επιζητάμε όλοι όσο τίποτα άλλο τον τελευταίο καιρό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ready Aim Fun λοιπόν!

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης