Θρήνος, οδύνη και δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα για την 15χρονη Ελπίδα που άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη αθλήτρια που «έφυγε» τόσο άδικα ξαφνικά, στη διάρκεια πολιτικής τελετής που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην ΤΕΔΚ Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, όπου η σορός είχε εκτεθεί έως τις 7 το απόγευμα για το ύστατο χαίρε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κορίτσι βρισκόταν σε φιλικό του σπίτι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, υπέστη ανακοπή και έπεσε στο πάτωμα μπροστά στα έντρομα μάτια των οικείων της.

Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε, μετέφερε το 15χρονο κορίτσι στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι η 15χρονη έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό με τους γιατρούς αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό να τρέχουν να την βοηθούν κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως για την 15χρονη ήταν ήδη αργά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύνταξη του πορίσματος της νεκροψίας έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο αναμένονται ακόμη τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, τα αμέσως επόμενα 24ωρα, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για τον αιφνιδιαστικό θάνατο της νεαρής αθλήτριας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης