Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση θανάτου του ηλικιωμένου που το πρωί βρέθηκε νεκρός στην αυλή του φλεγόμενου σπιτιού του στο Λασίθι.

Οι αρχικές εκτιμήσεις, ότι δηλαδή ο άτυχος άνδρας βρήκε το θάνατο, όταν πήγε να σβήσει μόνος του φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του, καταρρίπτονται, καθώς ο 77χρονος φέρει χτυπήματα στο κεφάλι, όπως έδειξε η πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή, στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του, ενώ και ο σκύλος του εντοπίστηκε θανατωμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στη δολοφονία: Ο δράστης ή οι δράστες, λήστεψαν τον άνδρα, στη συνέχεια τον σκότωσαν και μετά έβαλαν φωτιά για να φανεί ως ατύχημα, αλλά και για να κρύψουν τα ίχνη τους.

Η αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου βρίσκεται υπ’ ατμόν για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται δεκάδες προσαγωγές υπόπτων.

Κοινό μυστικό ήταν στην ευρύτερη περιοχή, ότι το θύμα είχε οικονομική άνεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, του είχαν επανειλημμένως γίνει συστάσεις από την αστυνομία, να μην διατηρεί πολλά μετρητά στο σπίτι του, κάτι που όπως φαίνεται γνώριζαν καλά οι δράστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretaLive.gr
Επιμέλεια: Αντώνης Κουμιώτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης