Μια απίστευτη καταγγελία έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αγίου Νικολάου ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας, Βαγγέλης Μαυρικάκης.

Όπως είπε άγνωστοι έχουν ξεκινήσει να ξηλώνουν τα σκηνικά που στήθηκαν για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί» και ζήτησε την προστασία του χώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα, αυτό που παρουσιάστηκε απόψε είναι μια λεηλάτηση των σκηνικών. Ορισμένοι έξυπνοι πήγανε και αποξηλώσανε τις ταμπέλες που είχανε τα μαγαζιά, τα φανάρια, τα πήραν. Αύριο θα πάρουνε πόρτες, μεθαύριο ακόμα και τοίχους, πιστεύω μέχρι την Κυριακή να μην έχει μείνει τίποτα» δήλωσε ο κ. Μαυρικάκης.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκε το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Δήμος Αγίου Νικολάου την προστασία και τη συντήρηση των σκηνικών της δημοφιλούς σειράς στην πάνω Ελούντα, ώστε να είναι επισκέψιμα για έλληνες και ξένους τουρίστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη, με το που τέλειωσαν τα γυρίσματα, ο σκηνογράφος της σειράς και η εταιρία παραγωγής με δημόσια δήλωση τους ανέφεραν ότι παραχωρούν τα σκηνικά στους τοπικούς φορείς, αν αναλάβουν αυτοί τη συντήρηση και προστασία.

Πηγή: manoussakis.blogspot.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης