Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός 22χρονου στρατιωτικού στη Λέρο και μιας 16χρονης μαθήτριας οι οποίοι κατηγορούνται για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος μιας συμμαθήτριας της.

Συγκεκριμένα, ο στρατιωτικός από κοινού με την μαθήτρια με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό, έφτιαξαν ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram και παριστάνοντας τον άνδρα, συνομιλούσαν με την συμμαθήτρια της 16χρονης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους που διήρκεσαν μέχρι την Πέμπτη 29/09/22 αντάλλασσαν μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Την Παρασκευή (30/9) η 16χρονη που όπως φαίνεται έπεσε «θύμα» του στρατιωτικού και της συντρόφου του, πληροφορήθηκε ότι φωτογραφίες της με ερωτικό περιεχόμενο βρίσκονταν στην κατοχή κάποιων συμμαθητών της και αμέσως ενημέρωσε τους γονείς της οι οποίοι μετέβησαν στο ΑΤ Λέρου για να το καταγγείλουν. 

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των δραστών τους οποίους συνέλαβαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των άρθρων 337 ΠΚ «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας», 346 ΠΚ «εκδικητική πορνογραφία» και 348 Γ’ ΠΚ «πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων»

Τα κινητά τηλέφωνα τους κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για περαιτέρω εξέταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης