Απίστευτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής στο εθνικό οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Καλλονής, μετά τη διασταύρωση της Αχλαδερής στη θέση Θολώνια, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ηλικιωμένος κτηνοτρόφος από την Αγία Παρασκευή μαζί με 55χρονο βοηθό του μετακινούσαν το κοπάδι των προβάτων τους, διασχίζοντας δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα διερχόμενο Ι.Χ. που εκινείτο στον ίδιο δρόμο να πέσει επάνω στο κοπάδι και στον 55χρονο κτηνοτρόφο που το κατηύθυνε. Το Ι.Χ. επίσης συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σύγκρουση των δύο οχημάτων με το κοπάδι σκοτώθηκε ακαριαία ο 55χρονος βοηθός του κτηνοτρόφου και τραυματίστηκε σοβαρά μία γυναίκα που επέβαινε σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετακίνηση προβάτων απαγορεύεται λόγο της νόσου της ευλογιάς που πλήττει την Λέσβο και ιδιαίτερα την ευρύτερη περιοχή της Καλλονής.

Ο κτηνοτρόφος και οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες στα Ι.Χ., οι οποίοι έχουν τραυματιστεί ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωστοποιήθηκε πως ο ιδιοκτήτης των προβάτων έχει συλληφθεί με την αυτόφορη διαδικασία.

Πηγή: Kalloninews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης