Λέσβος: Από θαύμα γλίτωσε ο 9χρονος που τον κρέμασαν σε μπασκέτα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015, 17:19
Λέσβος: Από θαύμα γλίτωσε ο 9χρονος που τον κρέμασαν σε μπασκέτα
Από καθαρή τύχη αποφεύχθηκε η τραγωδία σε χωριό του Πλωμαρίου, στη Λέσβο, όταν μαθητές του δημοτικού σχολείου της περιοχής «κρέμασαν» έναν 9χρονο συμμαθητή τους από μπασκέτα.

Σύμφωνα με τους δασκάλους του μαθητή, δύο ανήλικοι τον «ανέβασαν» στην μπασκέτα κατόπιν εντολής του γυμναστή, με σκοπό να ξεμπλέξει τη μπάλα, η οποία είχε μπλεχτεί στο δίχτυ της στεφάνης.

Οι δύο μαθητές, όμως, στη συνέχεια άφησαν κρεμασμένο τον άτυχο μαθητή επάνω στην μπασκέτα και μάλιστα όταν ο μαθητής τους εκλιπαρούσε να τον κατεβάσουν, πριν προλάβουν οι δάσκαλοι που ήταν παρόντες στο περιστατικό να αντιδράσουν, τράβηξαν τον 9χρονο από τα πόδια, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο τσιμεντένιο παρκέ της αυλής και να χτυπήσει.

Ευτυχώς, ο μικρός κατά την πτώση του έβαλε τα χέρια του και δεν χτύπησε στο κεφάλι, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση οι συνέπειες θα ήταν τραγικές.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η μητέρα του παιδιού, κα Μαρία Χιωτέλη, μέσω του δικηγόρου της, σοβαρές ευθύνες βαραίνουν τον διευθυντή και τους δασκάλους του σχολείου.

Η οικογένεια, πλέον, περιμένει τις ιατρικές εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του 9χρονου Ταξιάρχη, ενώ στη συνέχεια θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά και αγωγή αποζημίωσης.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη μητέρα, παλιότερα κάποιοι μαθητές στο ίδιο σχολείο είχαν αναγκάσει τον 9χρονο Ταξιάρχη να βγάλει τα ρούχα του.

Η Μαρία Χιώτη είναι χήρα με τέσσερα ανήλικα παιδιά και συντηρούνται με μία σύνταξη περίπου 750 ευρώ.


Με πληροφορίες από το lesvosnews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015, 17:23