Πέντε μέρες πέρασαν από το δυστύχημα που συγκλόνισε την Αλεξάνδρεια Ημαθίας με την 13χρονη Κατερίνα να αφήνει την τελευταία πνοή, μετά την παράσυρσή της από αυτοκίνητο ενώ επέστρεφε από το φροντιστήριο.

Η άτυχη 13χρονη το βράδυ της Παρασκευής, στον δρόμο της επιστροφής από το φροντιστήριο στο σπίτι της παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος, ο οποίος μάλιστα, φέρεται να μην έχει δίπλωμα οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο κοντινό Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, από κει στη Βέροια, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής της και πρότειναν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της, η 13χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με έως τώρα στοιχεία, η Κατερίνα προσπάθησε να διασχίσει τη διάβαση που βρίσκεται στο ύψος του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας και λίγο πριν ανέβει το πεζοδρόμιο ή λίγο μετά, αφού ανέβηκε, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω της και την παρέσυρε. Συγγενείς της κοπέλας, υποστηρίζουν ότι το αυτοκίνητο την χτύπησε ενώ ήταν στο πεζοδρόμιο.

Δείτε τα βίντεο που βγήκαν στη δημοσιότητα, μέσω του roumlouki.gr. Στο πρώτο βίντεο φαίνεται το κορίτσι να περπατάει στο πεζοδρόμιο, επιστρέφοντας από το φροντιστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης