Λήγει την απεργία πείνας ο κρατούμενος Σπ. Μανδύλας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, 00:46
Λήγει την απεργία πείνας ο κρατούμενος Σπ. Μανδύλας
Τη λήξη της απεργίας πείνας που πραγματοποιούσε τις τελευταίες ημέρες ανακοίνωσε μέσω επιστολής του στο zougla.gr ο κρατούμενος Σπύρος Μανδύλας καθώς, όπως αναφέρει, ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα, για τα οποία είχε προχωρήσει στην εν λόγω διαμαρτυρία.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

«Όλα για την Ελευθερία - Λήξη απεργίας πείνας του αναρχομηδενιστή Σπύρου Μανδύλα.

Σήμερα, 6/5/2015, το βράδυ σταμάτησα την απεργία πείνας μετά την ικανοποίηση του αιτήματος δηλαδή την αποφυλάκιση μου, την μείωση του χρηματικού ποσού της εγγύησης από 5.000 ευρώ σε 2.000 ευρώ και της καταβολής του ανωτέρου ποσού από κάποιους από τους 39 κατηγορούμενους (από τη μεριά των κατηγορουμένων για το "Στέκι Ναδίρ"). Πλέον, λαμβάνω ορό και αναρρώνω στο νοσοκομείο, ελεύθερος, από όπου θα εξέλθω εντός των επόμενων ημερών. Η υπόθεση μου απαιτεί να ειπωθούν πάρα πολλά, η δεδομένη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη λόγω της μη δυνατότητας μου για επαρκή ενημέρωση όλων όσων έχουν συμβεί και γραφτεί όλο αυτό το διάστημα.

Επειδή, θεωρώ ότι κάθε πολιτική κίνηση αφήνει και την ανάλογη παρακαταθήκη, τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσω απολογιστικό κείμενο της απεργίας πείνας. Ευχαριστώ τους αλληλέγγυους συντρόφους που είτε ρίσκαραν την ελευθερία τους είτε με στήριξαν με κείμενα αλληλεγγύης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δικηγορικό γραφείο του Φραγκίσκου Ραγκούση (Αθήνα) και του Μαλαμή Σταύρου (Θεσσαλονίκη).

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ - ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Σπύρος Μάνδυλας,
μέλος της συνέλευσης του Αναρχικού Στεκιού Ναδίρ,
6/5/2015 Πειραιάς,
'"Τζάνειο" νοσοκομείο»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, 00:53