Οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης γατιών φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τις φόλες και τα νεκρά γατιά που βρέθηκαν σε διάφορα σημεία των Λύχνων, τις τελευταίες μέρες .

Ασυνείδητοι, απάνθρωποι, οι οποίοι όχι μόνο δεν νιώθουν αγάπη για τα ζώα αλλά δεν διστάζουν να τους κάνουν και κακό, αποφάσισαν να «σπείρουν» παντού δηλητηριασμένα δολώματα, το τελευταίο διάστημα στην περιοχή των Λύχνων όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του χωρίου, προκειμένου να θανατώσουν τις γάτες όλου του χωριού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εδώ και δέκα μέρες έχουν γίνει πολλές αναφορές και συστάσεις,έχει ενημερωθεί η αστυνομιά και η Φιλοζωική αλλά δεν φαίνεται να περιορίζεται ή τουλάχιστον να ελέγχεται αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά.

Στις φωτογραφίες είναι τα περισσότερα γατάκια που ζούσαν στο νησί, και έπαιρναν αγάπη από τους λιγοστούς κατοίκους των Λύχνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θάνατος από φόλα δεν είναι ακαριαίος. Τα ζώα που κατανάλωσαν το δηλητηριασμένο φαγητό έζησαν εφιαλτικές ώρες με φρικτούς πόνους προτού ξεψυχήσουν.

Το σίγουρο είναι ότι αυτός/ή αυτοί που έριξαν τις φόλες ήξεραν τι έκαναν, άραγε δεν νοιώθουν τίποτα μπροστά σε αυτές τις εικόνες;

Πηγή: LimnosReport.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης