Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστη το επιβατικό κοινό κατά την αναχώρηση αλλά και την άφιξη του «Εξπρές Πήγασος» στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο.

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο αντιμετώπισε σοβαρές δυσκολίες κατά τη διαδικασία πρόσδεσης. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο limnosreport.gr, κόπηκε ο κάβος με αποτέλεσμα να ακολουθήσει δεύτερη προσπάθεια από τον καπετάνιο και το πλήρωμα ώστε το «Εξπρές Πήγασος» να δέσει με ασφάλεια. Η άφιξη του πλοίου στη Μύρινα έγινε με καθυστέρηση τριών ωρών, ενώ η συνολική απόκλιση του χρόνου εκτέλεσης του προγραμματισμένου δρομολογίου για Λαύριο ήταν 4,5 ώρες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτοικοι του ακριτικού νησιού εξέφρασαν για πολλοστή φορά τον προβληματισμό τους για τις επαναλαμβανόμενες καθυστερήσεις στις αφίξεις και τις αναχωρήσεις των πλοίων που συνδέουν ακτοπλοϊκά τη Λήμνο με την ηπειρωτική χώρα. Όπως τόνισαν, η διαμορφωθείσα κατάσταση λειτουργεί ανασταλτικά για τον Τουρισμό, καθώς η ταλαιπωρία είναι μεγάλη για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης