Λύνεται ο γρίφος σχετικά με το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε στα Μεγάλα Χωράφια των Χανίων, σε ρέμα κοντά στη θάλασσα.

Το πτώμα το εντόπισε βοσκός, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές, και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες, για να το ανασύρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε στα «Χανιώτικα Νέα» ο ιατροδικαστής κ. Παπαδομανωλάκης, οι πρώτες ενδείξεις αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια, ενώ ο βαθμός αποσύνθεσης του πτώματος «ταιριάζει» με την περίοδο της εξαφάνισης μεταναστών από το Μπανγκλαντές στο λιμάνι της Σούδας, δηλαδή τον Μάρτιο του 2011, κατά τον κατάπλου του πλοίου «Ιonian King».

Τότε, το συγκεκριμένο πλοίο έφτασε από την Τρίπολη της Λιβύης μεταφέροντας μετανάστες που εργάζονταν στη χώρα πριν αυτή μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη. Όμως, 49 υπήκοοι του Μπανγκλαντές, αντί να βγουν από το πλοίο, έπεσαν στη θάλασσα όταν το σκάφος προσέγγιζε τη Σούδα, προκειμένου να αποφύγουν την επιστροφή στη χώρα τους.

Ο κ. Παπαδομανωλάκης ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι θα μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες θα γίνουν το προσεχές διάστημα. Για τον λόγο αυτό πήρε οδοντικό υλικό αλλά και οστό για εξέταση DNA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: cretalive.gr

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης