Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που του συνέβη ένας 76χρονος πατρινός ο οποίος επέστρεφε στην Πάτρα από το νομό Ηλείας και έκανε το «λάθος» (όπως αποδείχθηκε) να σταματήσει σε πλάτωμα στην περιοχή Λάππα (δεξιά της εθνικής Πατρών – Πύργου) για να ουρήσει και να μαζέψει χώμα για κάποιες γλάστρες.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή και ενώ περπατούσε, ένα αυτοκίνητο με τρεις ρομά σταμάτησε ακριβώς πίσω από το δικό του. Οι τρεις άνδρες κατέβηκαν, ένας εξ αυτών τον πλησίασε και του είπε με δυνατή φωνή «εσύ ρε είσαι ο Γεωργόπουλος;» και ταυτόχρονα τον «τράβηξε» από την δεξιά τσέπη του παντελονιού του, τον «τράνταξε» στην κυριολεξία. Ο 76χρονος τα έχασε! Έπαθε σοκ και τότε επενέβη άλλος ρομά ο οποίος του είπε πως… είχαν κάνει λάθος και πως τον πέρασαν για τον «Γεωργόπουλο» με τον οποίον είχαν διαφορές. Ο 76χρονος όμως την είχε πατήσει χωρίς να το καταλάβει, αφού ο πρώτος άνδρας με ταχυδακτυλουργικό τρόπο του είχε αρπάξει 400 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνδρας απευθύνθηκε στην Αστυνομία, έγιναν έρευνες, ωστόσο οι δράστες δεν έχουν ακόμη βρεθεί. Ο 76χρονος δημοσιοποίησε την καταγγελία του προκειμένου να προστατεύσει και άλλους. Γιατί σίγουρα η συγκεκριμένη σπείρα των ρομά έχει σκοπό… να επαναλάβει το «κόλπο» της.

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης