Τον τρόμο έζησαν τα ξημερώματα, περίπου στις 04.00, μία μητέρα και η κόρη της, όταν τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν στο διώροφο σπίτι τους στην Πεύκη με σκοπό τη ληστεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστώνΟι δράστες απείλησαν τη γυναίκα με μαχαίρι, ζητώντας της χρήματα και κοσμήματα. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το θύμα, η κα Νάνσυ Σαγκιώνη, οι ληστές, οι οποίοι παρέμειναν στην οικία πάνω από μία ώρα, την απείλησαν ότι θα την κάψουν με σίδερο, εάν δεν τους έδινε όσα απαιτούσαν. Παράλληλα, κατήγγειλε ότι χειροδίκησαν εις βάρος της.

  Αφού απέσπασαν ό,τι ζήτησαν, οι ληστές, οποίοι φέρονται να είναι ξένοι υπήκοοι, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ακούστε τι δήλωσε το θύμα, η κα Νάνσυ Σαγκιώνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού στο σπίτι βρίσκονταν η μητέρα, η 10χρονη κόρη της καθώς και μία φίλη της μικρής.

Η πόρτα ήταν απαραβίαστη

Στο μεταξύ, έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η πόρτα της διώροφης οικίας στην Πεύκη βρέθηκε απαραβίαστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια πριν από λίγο καιρό είχε διαπιστώσει ότι από το σπίτι είχαν… κάνει φτερά τα κλειδιά.

Στην κατοικία εργάζεται μια γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, ως οικιακή βοηθός, η οποία προσέχει και το 10χρονο παιδί. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της δήλωσε άγνοια για το γεγονός της εξαφάνισης των κλειδιών.

Να σημειωθεί ότι η κα Σαγκιώνη είναι ιδιοκτήτρια ενός κέντρου αισθητικής που εδρεύει στο Ψυχικό.

Διαβάστε επίσης:
Βρέθηκε το Ι.Χ. του επιχειρηματία που βασάνισαν στη Βούλα

Συνελήφθη μέλος της σπείρας που βασάνισε σύζυγο γιατρού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης