Ληστεία με νεκρό στον Κολωνό

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014, 21:10


Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ στον Κολωνό. Δύο ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ κρεάτων Ανδριόπουλος και ζήτησαν τις εισπράξεις.

Στο κατάστημα εκείνη την ώρα βρίσκονταν πελάτες. Κλιμάκιο της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσε στην περιοχή, αντιλήφθηκε τη ληστεία με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν πυροβολισμοί.

Όπως εξήγησαν αστυνομικοί στο zougla.gr, οι άνδρες της ΔΙΑΣ περίμεναν τους ληστές να βγουν από το κατάστημα για να επέμβουν προκειμένου να μην κινδυνέψουν πελάτες.

Ο πρώτος ληστής άρχισε να πυροβολεί προς τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες έριξε περίπου πέντε σφαίρες. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα ο δράστης να πέσει νεκρός μπροστά στην πόρτα του καταστήματος.

Ο δεύτερος δράστης προσπάθησε να διαφύγει από την πλευρά του Περιστερίου αλλά μετά από περίπου 15 λεπτά συνελήφθη.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο νεκρός ληστής ήταν Έλληνας γεννημένος στο Μαρούσι ενώ αυτός ο οποίος συνελήφθη είναι λίγο μεγαλύτερος από 30 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο κρεοπωλείο ήταν πολύ συχνά στόχος ληστών γι' αυτό και είχαν ενταθεί οι περιπολίες της ΔΙΑΣ στην περιοχή.

Η σορός του ληστήOι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο

Το σημείο της συμπλοκής

Αποκλεισμένη η περιοχήΕπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης - Φίλιππος Καραμέτος 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014, 22:49