Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής σε σούπερ μάρκετ στην Ερέτρια. Οι δύο ένοπλοι ληστές, που αναζητούνται, εισέβαλαν στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλου και τσεκουριού ζήτησαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Συγκεκριμένα, στις 8.15 το πρωί δύο κρανοφόροι ληστές σταμάτησαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού έξω ακριβώς από το σούπερ μάρκετ και κατέβηκαν από τη μηχανή κρατώντας στα χέρια όπλο και τσεκούρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστε,ς παρά το γεγονός ότι έγιναν αντιληπτοί από τους θαμώνες και τον ιδιοκτήτη ενός καφενείου, όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά τους απείλησαν με το όπλο και συνέχισαν την επιχείρηση.

Αφού έσπασαν την τζαμαρία του σούπερ μάρκετ με το τσεκούρι, εισέβαλαν στον χώρο και ήρθαν αντιμέτωποι με δύο υπαλλήλους και τον διευθυντή του καταστήματος.

Υπό την απειλή όπλου και τσεκουριού απείλησαν τον διευθυντή και ζήτησαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, ώσπου κατάλαβαν ότι έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία και εξαφανίστηκαν με τη μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους και πιθανολογείται ότι σχετίζονται με ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε πριν από λίγους μήνες σε σούπερ μάρκετ στην Αμάρυνθο.

Πηγή eviazoom.blogspot.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης