Για ένα ακόμη περιστατικό κλοπής σε βάρος ηλικιωμένης ενημερώθηκε η αστυνομία, το οποίο έλαβε χώρα στην Παναγίτσα Μασταμπά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, μια ηλικιωμένη γυναίκα 77 ετών, με αμερικανική υπηκοότητα κατήγγειλε την Παρασκευή ότι εισέβαλαν στο σπίτι της τρία άτομα για να τη ληστέψουν. Η 77χρονη βρισκόταν μόνη της στην υπερπολυτελή βίλα που έχει χτίσει με τον άνδρα της, ο οποίος όμως τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βίλα του ζευγαριού είναι εντυπωσιακή. Διαθέτει πισίνα, μεγάλο κήπο και δείχνει ότι σε αυτό κατοικούν εύπορα άτομα, είναι όμως αρκετά απομακρυσμένη σε σχέση με άλλα σπίτια της περιοχής.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της για να ελέγξουν την καταγγελία μετά από το τηλεφώνημα που δέχτηκαν από έναν γείτονα, δεν είδαν να έχει παραβιαστεί κάποια πόρτα ή κάποιο παράθυρο. Σε μια πόρτα υπήρχαν κάποια ίχνη παραβίασης με κατσαβίδι, όμως δεν δικαιολογούσαν ότι από το συγκεκριμένο σημείο ήταν δυνατόν να έχουν μπει ληστές.

Η ίδια πάντως στους αστυνομικούς είπε ότι στο σπίτι της μπήκαν τρία άτομα με κουκούλες, δεν τη χτύπησαν αλλά παρέμειναν γι αρκετή ώρα στο χώρο όπου και έψαχναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περίεργο είναι ότι σε μια ντουλάπα η 77χρονη είχε 1.500 ευρώ, ενώ χρήματα υπήρχαν και στο πορτοφόλι της, τα οποία οι δράστες, σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, όμως ίσως να μην τα είδαν και τελικώς έφυγαν με άδεια χέρια.

Η 77χρονη ανέφερε την Παρασκευή στους αστυνομικούς ότι δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης