Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το πρωί της Τετάρτης, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη ληστεία σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Θεσσαλονίκη στην οδό Μοναστηρίου 20. Οι τέσσερις δράστες είχαν κρυφτεί μέσα στο κατάστημα όταν έφτασε η αστυνομία και αρνούνταν να παραδοθούν.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κρατούσαν αεροβόλο όπλο κατά την είσοδό τους στο κατάστημα, εντός του οποίου βρίσκονταν ένας υπάλληλος κι ακόμη ένα άτομο – κατά πάσα πιθανότητα πελάτης. Οι δράστες φαίνεται πως εγκλωβίστηκαν εντός του καταστήματος, όταν ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός και κατέβηκαν τα στόρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα έφτασε η αστυνομία, που περικύκλωσε το σημείο. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους περαστικούς και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για τη σύλληψη των δραστών. 

Μετά από διαπραγματεύσεις τους διέταξαν να πέσουν στο πάτωμα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν και σήκωσαν τα ρολά, εισήλθαν στο μαγαζί, τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Αφότου επιβίβασαν σε περιπολικά τους τέσσερις δράστες για να οδηγηθούν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, πήραν το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπήρχε στο κατάστημα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

Πηγή φωτογραφιών: grtimes

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης