Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Βοιωτίας συνέλαβαν το πρωί της Κυριακής δύο ανήλικους Ρομά, ηλικίας 16 και 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία. Ο 16χρονος κατηγορείται επιπλέον για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, οι δύο ανήλικοι προσέγγισαν έναν 78χρονο, ο οποίος βρισκόταν εντός αγροκτήματός του στη Λιβαδειά και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από την τσέπη του παντελονιού του, το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και μετά από επιστάμενες έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ανήλικοι και τους προσήγαγαν στο τμήμα ασφαλείας Λιβαδειάς.

Οι ανήλικοι αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα ως οι δράστες της κλοπής και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή του 16χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στον ηλικιωμένο.

Την προανάκριση διενήργησε το τμήμα ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης