Κηδεύτηκε ο αστυνομικός Γιάννης Ευαγγελινέλης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011, 14:32
Κηδεύτηκε ο αστυνομικός Γιάννης Ευαγγελινέλης
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:30 η κηδεία του 23χρονου αστυνομικού, Γιάννη Ευαγγελινέλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της περασμένης Τρίτης από τα πυρά ληστών. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλει στην εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στο Νεκροταφείο Περιστερίου.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, απλοί πολίτες κατέκλυσαν τον χώρο του νεκροταφείου προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον δικό τους άνθρωπο, τον συνάδελφό τους, τον νεαρό αστυνομικό που έχασε τη ζωή την ώρα του καθήκοντος.

Δείτε εδώ τα σχετικά βίντεο:Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν παρέστη


Με ανακοίνωση της η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξηγεί ότι «δεν παρέστη στη εκρώσιμη ακολουθία του αδικοχαμένου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., Ιωάννη Ευαγγελινέλη, σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειάς του να παραβρεθούν σε αυτήν μόνο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εκφράζει για ακόμη μια φορά τη βαθύτατη οδύνη της για τον αποτρόπαιο θάνατο των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλλογιάννη, συμμετέχει στο βαρύτατο πένθος της Ελληνικής Αστυνομίαςκαι των οικείων τους και δεσμεύεται να αναλάβει όλα εκείνα τα μέτρα για τη στήριξη των οικογενειών τους».
Φωτογραφίες:

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011, 17:15