Με γνώμονα την προστασία των εργαζομένων αλλά και των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων ελήφθη η χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης για την απαγόρευση της λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, των κύριων και μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων εποχικής λειτουργίας, για το χρονικό διάστημα από 15.3.2020 έως και 30.4.2020.

Εάν υπήρχε ένα κρούσμα σε ξενοδοχείο με τουρίστες, την εν λόγω περίοδο, η Ελλάδα θα είχε την απόλυτη δυσφήμιση σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος. Την ίδια στιγμή διατηρείται ζωντανή και η ελπίδα ανάκαμψης από Ιούνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες εξάλλου το βράδυ και στην ανακοίνωση του ο ΣΕΤΕ δια του προέδρου του Γιάννη Ρέτσου, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι σήμερα φαίνεται σκληρό, αύριο μπορεί να είναι σωτήριο. «Πάνω από όλα, προστατεύοντας τη δημόσια υγεία, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίζουμε καθημερινά τις δυσκολίες που προκύπτουν, να έχουμε αντανακλαστικά, να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα και να προετοιμαζόμαστε μεθοδικά για την επόμενη ημέρα», αναφέρει ο κ. Ρέτσος στην δήλωση του.

Η απόφαση της κυβέρνησης δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ, και σύμφωνα με το άρθρο της ΚΥΑ αναφέρει τα εξής: Την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 15.3.2020 έως και 30.4.2020, των κύριων και μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων εποχικής λειτουργίας. Ως προς τα ήδη λειτουργούντα κατά τη δημοσίευση της παρούσας τουριστικά καταλύματα του προηγούμενου εδαφίου, η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας τίθεται σε ισχύ στις 23.3.2020 και διαρκεί έως και 30.4.2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης