Την αναστολή της λειτουργίας ολοήμερων τμημάτων σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της Μεσσηνίας γνωστοποίησε με απόφασή του, που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Π. Μισθός.

Σύμφωνα με την απόφαση, αναστέλλεται η λειτουργία ολοήμερων τμημάτων για τη φετινή σχολική χρονιά. Οι κυριότεροι λόγοι, όπως αυτοί αναγράφονται στην απόφαση, είναι πως ο συνολικός αριθμός μαθητών ήταν κάτω του ελαχίστου, ενώ το ίδιο ίσχυε και με τον αριθμό των αιτήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν το 17ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, το Δημοτικό Σχολείο Τρικόρφου, το Δημοτικό Σχολείο Βλαχόπουλου, το Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, το Δημοτικό Σχολείο Στενωσιάς, το Δημοτικό Σχολείο Φοινικούντας, το Δημοτικό Σχολείο Χανδρινού και το Δημοτικό Σχολείο Πύργου Τριφυλίας.
Στη δεύτερη κατηγορία, ανήκουν τα Δημοτικά Σχολεία Πλατέος, Διαβολιτσίου, καθώς και τα Νηπιαγωγεία Σπερχογείας, Λογγά, Χαρακοπιού, όπως και το 1ο Νηπιαγωγείο Χώρας. Στο Χατζή ανεστάλη η λειτουργία ολόκληρης της σχολικής μονάδας.

Πηγή: tharrosnews.gr
Β.Μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης