Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης – Μετεώρων και ο Σύλλογος Γυναικών Πολίχνης για την κατάσταση που επικρατεί στο ΙΚΑ Μετεώρων, καλώντας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο, Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στις 08.00 το πρωί στην κεντρική πλατεία της κοινότητας.

«Η διάλυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας συνεχίζεται. Το ΙΚΑ Μετεώρων κλείνει οριστικά την ερχόμενη Παρασκευή 14 Νοέμβρη. Είναι μια εξέλιξη για την οποία είχαμε προειδοποιήσει ήδη από πέρυσι όταν και ανακοινώθηκε η ίδρυση του ΠΕΔΥ, το οποίο προσανατολίζεται να είναι αποκλειστικά αγοραστής υπηρεσιών υγείας. Αφού αποψιλώθηκαν από προσωπικό και εξοπλισμό τα ιατρεία του ΙΚΑ, τώρα πήραν σειρά να κλείσουν ένα – ένα. Ήδη, από το ιατρείο (τηλέφωνο: 2310 612273) ενημερώνουν ότι η Παρασκευή 14 Νοέμβρη θα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας και πλέον τα ραντεβού θα κλείνονται στο ΙΚΑ Νεαπόλεως. Είμαστε σίγουροι ότι αμέσως μετά θα πάρει σειρά το ΙΚΑ Πολίχνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Καλούμε όλους τους φορείς και τους κατοίκους της περιοχής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 13 Νοέμβρη στις 08.00 το πρωί μπροστά στο ΙΚΑ Μετεώρων (Μεσσήνης 1, στην πλατεία)

Διεκδικούμε:

  • Αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν Σύστημα Υγείας – Πρόνοιας
  • Kαμιά διαθεσιμότητα – καμιά απόλυση
  • Nα ενισχυθούν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, τα Κέντρα Υγείας, τα νοσοκομεία με προσωπικό και υποδομές
  • Ούτε ένα ευρώ για φάρμακα – θεραπείες – εξετάσεις – νοσηλείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης