Μαθητές συγκέντρωσαν φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στη Λέσβο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015, 10:19
Μαθητές συγκέντρωσαν φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στη Λέσβο
Περισσότερα από 60 δέματα με φαρμακευτικό υλικό και είδη καθαρισμού συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων Αρκαδίας του Υπουργείου Παιδείας και με τη βοήθεια του Δήμου Τρίπολης θα σταλούν στον Δήμο Λέσβου για τις ανάγκες των προσφύγων που φτάνουν συνεχώς στο νησί.

Το υλικό συγκεντρώθηκε από μαθητές σχολείων της Αρκαδίας και περιλαμβάνει είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται στο νησί για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες που καταφθάνουν.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής εξήρε την πρωτοβουλία του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων Αρκαδίας του Υπουργείου Παιδείας και τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Πελοποννήσου, ενώ ευχαρίστησε τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους.

Μάλιστα, σημείωσε ότι θα σταλεί στη Λέσβο και φαρμακευτικό υλικό που βρίσκεται αδιάθετο στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Τρίπολης.

Η πρωτοβουλία επεκτείνεται και με τη συγκέντρωση ρουχισμού για τις ανάγκες των προσφύγων. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί το σημείο όπου θα μαζεύονται και θα ταξινομούνται τα ρούχα.Πηγή φωτό: kalimera-arkadia.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015, 10:32