Πάτρα: Μαφία «πειρατών» καταγγέλλουν οι ταξιτζήδες

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014, 17:45
Πάτρα: Μαφία «πειρατών» καταγγέλλουν οι ταξιτζήδες
Μαφιόζικες καταστάσεις εκτυλίσσονται καθημερινά σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, με την ανοχή των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών, σύμφωνα με καταγγελία του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Πάτρας και Περιχώρων.

Πρωταγωνιστές οδηγοί «μαϊμού» ταξί, οι οποίοι λυμαίνονται το  μεταφορικό έργο τόσο από και προς το αεροδρόμιο του Αράξου, το λιμάνι της Πάτρας και του Κατακόλου, όσο και από και προς το αστικό ΚΤΕΛ, αλλά και προς τα αξιοθέατα της περιοχής.

Όπως αποκάλυψε στο patrastimes.gr, ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών  Π. Σκέντζος, μόνο στην Αχαΐα κινούνται ανεξέλεγκτα και  εφαρμόζουν το δικό τους νόμο, απειλώντας τους επαγγελματίες  ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί 1000 πειρατικά αυτοκίνητα, τα οποία οδηγούν άτομα Ρωσικής, Αλβανικής, Βουλγαρικής και Πολωνικής υπηκοότητας.

Όπως προκύπτει από τις επίσημες αναφορές που έχουν γίνει στην τοπική ΕΛΑΣ, στον χώρο έχει -πλέον- διαμορφωθεί μαφιόζικο σκηνικό, με τον Άραξο, το λιμάνι, τους σταθμούς λεωφορείων αλλά και τις ξενοδοχειακές μονάδες να τελούν υπό τον έλεγχο της πολυεθνικής μαφίας.

Παρά τις καταγγελίες, μέχρι σήμερα το κύκλωμα δεν διστάζει να απειλεί όσους επαγγελματίες αυτοκινητιστές από την Δυτική Ελλάδα «τολμήσουν» να αντιδράσουν, διαμηνύοντάς τους πως θα τους «τσακίσουν» και πως θα τους κάψουν τα αυτοκίνητα.

Το κύκλωμα δρα ανενόχλητο και δεν διστάζει να απειλήσει –σύμφωνα πάντα με τον κ. Σκέντζο– ακόμα και αστυνομικούς, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει αποκτήσει και «γραφεία» στην περιοχή του Ρίου, όπου κλείνονται δουλειές.

Πηγή: patrastimes.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014, 17:47