Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με την παρουσία πολλών μελών των Κ.Α.Π.Η και μέσα σε ένα ευχάριστο και εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα παραρτήματα των Κ.Α.Π.Η Δημοτικής ενότητας Ν. Ιωνίας και Αγριάς την Τρίτη 20-12-2011 και την Τετάρτη 21-12-2011.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Παντσάς ο οποίος αφού μετέφερε το χαιρετισμό του δημάρχου Πάνου Σκοτινιώτη έκανε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς, ενημέρωσε για τις τελευταίες ενέργειες που αφορούν στα Κ.Α.Π.Η , όπως την πρόσληψη των δυο γιατρών η οποία ολοκληρώθηκε αυτή τη βδομάδα και τη δημιουργία ενός άτυπου συμβουλευτικού οργάνου εκπροσώπησης, που εξελέγη για την καλύτερη συνεργασία της Αντιδημαρχίας μαζί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επικοινώνησε, επίσης, στους παριστάμενους, τις σκέψεις της Δημοτικής αρχής για την καινούργια χρονιά, αναφορικά με το τι μπορεί να γίνει για την καλύτερη λειτουργία των Κ.Α.Π.Η .
Ο αντιδήμαρχος κουβέντιασε με τα μέλη και αντάλλαξαν ευχές, αφού προηγουμένως άκουσε με προσοχή τα δικά τους αιτήματα και τους προβληματισμούς τους.

Τα αναψυκτικά που προσφέρθηκαν ήταν προσφορά της ΕΨΑ και τα εδέσματα παρασκευάστηκαν από την υπηρεσία Σίτισης των Κ.Α.Π.Η.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης