Μακεδονία: 9 συλλήψεις σε διάφορες περιοχές

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014, 10:26
Μακεδονία: 9 συλλήψεις σε διάφορες περιοχές
Χτες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, συνελήφθη
ένας 21χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του ίδιου, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο μικρόδεμα που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 4,7 γραμμαρίων, καθώς και 0,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή Πλατέος Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 33 και 52 ετών, διότι σε αστυνομική έρευνα του σταθμευμένου Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 0,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Κατόπιν σε έρευνα του χώρου γύρω από το αυτοκίνητο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 3,4 γραμμαρίων την οποία απέρριψαν οι ανωτέρω κατά την προσέγγιση των αστυνομικών στο σημείο.

Σήμερα το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, συνελήφθησαν ένας υπήκοος Γεωργίας ηλικίας 21 ετών και ένας Έλληνας ηλικίας 23 ετών οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του 23χρονου και αστυνομική έρευνα του οχήματος βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 0,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,8 γραμμάριων τα οποία κατείχαν από κοινού.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 2 άτομα στους νομούς Πιερίας και Κιλκίς σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.
Τέλος, συνελήφθησαν 2 άτομα στους νομούς Κιλκίς και Ημαθίας, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμεναν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής απέλασης.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014, 10:26