Τραγικό τέλος για τον πρώην πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και πρώην διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας Κώστα Πεταλά, ο οποίος έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα, σε περιοχή της Μάνης.

Ήταν λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν κάτοικοι του χωριού Κότρωνα του Δήμου Ανατολικής Μάνης είδαν ένα Ι.Χ. να πέφτει στη θάλασσα από μεγάλο ύψος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο κινούνταν στην Ε.Ο. Σκουταρίου – Κότρωνα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο 78χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμεναρχείου Γυθείου, της Π.Υ. Γυθείου και Αρεόπολης, του Α.Τ. Αρεόπολης και προσωπικό του Κ.Υ. Αρεόπολης.

Με πλωτά μέσα και τη βοήθεια των κατοίκων του Κότρωνα έφτασαν στη θαλάσσια περιοχή όπου είχε πέσει το Ι.Χ. και αμέσως ξεκίνησαν οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων του. Μετά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι στο όχημα επέβαινε μόνο ένα άτομο, ο οδηγός. Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας είχε βρει τραγικό θάνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: espresso, githio-click.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης