Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση του αρχιμαδρίτη Ανδρέα Μπολοβίνου ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο φέρεται να παρασύρθηκε από την καταιγίδα που χτύπησε την περιοχή της ανατολικής Μάνης αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το «githio-click» το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε μέσα στη θάλασσα περίπου 80 μέτρα από την ακτή στην περιοχή Καμάρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από drone (Studio mani) που βοηθούσε στις έρευνες, το αυτοκίνητο βρέθηκε ανάποδα σε βάθος 3-4 μέτρων, απέναντι από βάλτο σε σημείο όπου οι ερασιτέχνες ψαράδες ρίχνουν τις βάρκες τους από τα τρέιλερ.

Μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) που συμμετείχαν στις έρευνες εντοπισμού του αρχιμανδρίτη, οι οποίες είχαν ξεκινήσει από το βράδυ της Δευτέρας, ανακάλυψαν στην παραλία ίχνη από «ροδιές» και με τη βοήθεια του drone βρέθηκε το όχημα ανάποδα στη θάλασσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική, το λιμεναρχείο και η αστυνομία. Ιδιώτης επαγγελματίας δύτης βούτηξε με μπουκάλες στο αυτοκίνητο και λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Τρίτης κατάφεραν να  ανασύρουν τη σορό του 63χρονου ιερέα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία μόλις έπεσε το φως της ημέρας κατάφερε και τράβηξε το αυτοκίνητο στην παραλία όπου και θα εξεταστεί από τις αρμόδιες αρχές για τυχόν μηχανική βλάβη.

Το πτώμα του άτυχου κληρικού θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Το αυτοκίνητο του άτυχου αρχιμανδρίτη

Πηγή: githio-click.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης