Εν μέσω φημών και εσωκομματικών μαχαιρωμάτων από όσους διεκδικούν μία θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, η Μαριέττα Γιαννάκου «ξεσπαθώνει». Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στην δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου για την Athens Voice, η επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ δηλώνει την επιθυμία της να παραμένει στην Ευρωβουλή ενώ την ίδια στιγμή στηλιτεύει την στάση διαφόρων που σπεύδουν- όπως λέει- “μέσω παραπολιτικών σε εφημερίδες να θεωρήσουν διάφορες υποψηφιότητες ως δεδομένες ή ακόμα και να… καρφώσουν διαφόρους συναδέλφους”.

Η Μαριέττα Γιαννάκου δείχνει ως προέλευση τέτοιων διαρροών “όσους αγωνιούν για την πολιτική τους επιβίωση” και κάνει λόγο για επιθέσεις που δέχεται και η ίδια: “Κι εγώ προσωπικά έχω δεχθεί τέτοιες επιθέσεις από όσους μάλλον ξεχνούν ότι στην πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αποδείξει ότι δεν κρέμομαι από καρέκλες. Σας απαντώ ευθέως λοιπόν και σας λέω ότι εγώ αυτό το παιχνίδι δεν θα το παίξω. Και μου δίνετε την ευκαιρία να πω για ακόμα μία φορά ότι ναι, επιθυμώ να παραμείνω στην ευρωβουλή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μπω σε ένα παιχνίδι παραφιλολογίας, που στο κάτω – κάτω της γραφής κανένα νόημα δεν έχει. Η τελική απόφαση θα είναι φυσικά του Πρωθυπουργού”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αίσθηση προκαλεί και η φράση της Μαριέττας Γιαννάκου ότι “δεν ανήκω στους πολιτικούς που θέλουν να μοιάζουν με «πορσελάνινες κούκλες», σε πολιτικούς δηλαδή που ασχολούνται μόνο με το πώς δεν θα τσαλακώσουν το ψεύτικο χαμόγελό τους και το προφίλ τους”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης