Την τοποθέτηση μαρμάρινης πλάκας στο κτίριο της Μαρφίν, επί της οδού Σταδίου, αφιερωμένης στη μνήμη των εργαζομένων οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στις 5 Μαΐου 2010, προτείνει ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης με επιστολή του προς τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη.

Ο κ. Μιχελάκης ζητά να τιμηθούν οι νεκροί της Μαρφίν με την ανάρτηση της πλάκας στην πρόσοψη του κτιρίου ως ελάχιστο δείγμα τιμής και παράλληλα ως ένα ηχηρό μήνυμα καταδίκης της βίας το οποίο να θυμίζει σε όλους μας την υποχρέωση απόλυτου σεβασμού στο υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό άλλωστε είχαν ζητήσει οι τραγικοί γονείς της αδικοχαμένης Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, οι οποίοι, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Νίκο Τσούκαλη, επισκέφθηκαν τον κ. Μιχελάκη στο γραφείο του.

Όπως σημειώνει στην επιστολή ο κ. Μιχελάκης, οι γονείς της Αγγελικής τού εξέφρασαν «δικαιολογημένα παράπονα, καθώς τριάμισι χρόνια μετά τον άδικο χαμό της κόρης τους και των συναδέλφων της Παρασκευής Ζούλια και Επαμεινώνδα Τσακάλη, καμία ενέργεια δεν έχει γίνει από τις αρμόδιες Αρχές για να τιμηθεί η μνήμη τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης