Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη. Μάρτυρας «κλειδί» αναμένεται να αποκαλύψει σε ποιον ανήκει το δεύτερο DNA που βρέθηκε στα ρούχα της άτυχης γυναίκας.

Ο μάρτυρας που θα κλητεύσει ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη είναι ο γενετιστής Γιώργος Φιτσιάλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ο ειδικός που εντόπισε, εκτός του DNA του Μανωλη Σοροπιδη και ένα δεύτερο DNA στα νύχια και το μπουφάν της Δώρας Ζεμπερη.

H υπεράσπιση τον καλεί με ένα και μόνο στόχο. Να αποδείξει ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη και ότι άλλος τη σκότωσε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το DNA ανήκει σε άνδρα. Οι ερευνητές της αστυνομίας, ενώ το εντόπισαν δεν το αξιολογήσαν ως σημαντικό στοιχείο που αλλάζει στο ποιος σκότωσε την άτυχη εφοριακό.

Το θέμα όμως είναι ότι μέχρι και σήμερα τρεις ημέρες πριν τη δίκη ο πιο βασικός μάρτυρας δεν έχει ακόμα κλητευθήκαν δεν καταθέσει τότε ο Σοροπ;iδης δεν μπορεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και θα επανέλθουμε στην πρώτη του κατάθεση ότι δηλαδή τη σκότωσε για να τη ληστέψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως μάρτυρας υπεράσπισης έχει κληθεί και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενε ο Μανώλης Σοροπίδης πριν συλληφθεί για το φόνο της 32χρονης.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου πάντως έχει δηλώσει ότι θα παραιτηθεί αν αποκαλυφθεί ότι ο Σοροπίδης του λέει ψέματα.
Πηγή: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης