Μαρτυρία-σοκ: Έκαναν «έφοδο» σε μπλοκ με μεζονέτες

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013, 15:47
Μαρτυρία-σοκ: Έκαναν «έφοδο» σε μπλοκ με μεζονέτες
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά διαρρήξεων στην περιοχή του Αλεποχωρίου στα Μέγαρα, με τους κατοίκους να δηλώνουν ότι φοβούνται ακόμη και για την ίδια τους τη ζωή, καθώς δεν μπορεί να προβλεφθεί η αντίδραση των δραστών σε περίπτωση που έρθουν τετ-α-τετ με κάποιον κάτοικο-υποψήφιο θύμα.

Σε κατάσταση σοκ, μία γυναίκα που ενοικιάζει μεζονέτα στην περιοχή και η οποία μαζί με τον σύντροφό της έπεσαν θύματα διάρρηξης τηλεφώνησε στο zougla.gr και περιέγραψε το περιστατικό.

«Επιστρέψαμε με τον σύντροφό μου από εκδρομή στο Πήλιο και σοκαριστήκαμε όταν διαπιστώσαμε ότι από το σπίτι λείπουν κλειδιά, χρήματα αλλά και τα δύο αυτοκίνητα του συντρόφου μου, ένα μοβ κάμπριο Peugeot 307 και ένα Grande Punto ασημί χρώματος», είπε η Ε.Β. στο zougla.gr.

Συνεχίζοντας αποκάλυψε ότι οι «ποντικοί» αποπειράθηκαν να κλέψουν και το αυτοκίνητο κατοίκων της διπλανής μεζονέτας, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Η παθούσα, φανερά φοβισμένη, δηλώνει ότι τα περιστατικά είναι συχνά, ενώ απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό να ενημερώσει το τοπικό Α.Τ.

Φωτογραφίες από το σημείο της διάρρηξης:

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013, 15:49