Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της 17χρονης Νικολέτας, το βράδυ της Δευτέρας στο Περιστέρι, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση του Γιώργου Ντιλέρνια και το πιστοποιητικό θανάτου που συντάχθηκε,  καθώς διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας και της νεκροτομής, ο σύντροφός της Πακιστανός Σάνι φαίνεται ότι χρησιμοποίησε τα χέρια του, για να πνίξει την 17χρονη φίλη του. Με το αριστερό του χέρι, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι αφηνοιντας μάλιστα διακριτά σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές στο πρόσωπό της αριστερά και με το δεξί του χέρι  της έκλεισε το στόμα, χρησιμοποιώντας πιθανότατα κι ένα μικρό ύφασμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης στο σώμα της άτυχης κοπέλας, εντοπίστηκαν διάσπαρτες μικροεκχυμώσεις.

Το δικηγορικό γραφείο του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου και των συνεργατών του,  πρόκειται να αναλάβει ως πολιτική αγωγή την υπόθεση της δολοφονίας της 17χρονης στο Περιστέρι, ύστερα από σχετική εντολή του χαροκαμένου πατέρα της Νικολέτας.

«Ο ύποπτος της ανθρωποκτονίας από πρόθεση θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη αργά ή γρήγορα και η τιμωρία του για το ειδεχθές έγκλημα θα πρέπει να είναι η αυστηρότερη των ποινών», αναφέρει σε δελτίο Τύπου το εν λόγω δικηγορικό γραφείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ότι αφορά, τον Πακιστανό Σάνι, που εξακολουθεί να αναζητείται από τις διωκτικές αρχές, οι ομοεθνείς του  έχουν έρθει σε επαφή με ποινικολόγο των Αθηνών, από τον οποίο ζήτησαν να έρθει σε επαφή μαζί του και να τον πείσει  να παραδοθεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης