«Μας αναγκάζουν να υπερασπιζόμαστε στη Χαλκιδική τα συμφέροντα μιας εταιρείας»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013, 10:09
«Μας αναγκάζουν να υπερασπιζόμαστε στη Χαλκιδική τα συμφέροντα μιας εταιρείας»
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος, πήρε το λόγο κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των αστυνομικών του Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης την Πέμπτη και προκάλεσε αίσθηση με τις τοποθετήσεις του.Δεν μάσησε τα λόγια του και ενώπιον των δεκάδων συναδέλφων του, που συμμετείχαν στη συνέλευση.

«Δεν έγινε αντιληπτό τι πρόκειται ν` ακολουθήσει. Τα προβλήματά μας θα είναι αύριο πολλαπλάσια και συνεχώς επιδεινούμενα αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά με πορείες ακόμα και με λευκές απεργίες», είπε μεταξύ άλλων.

Κι αφού αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα και αιτήματα του κλάδου, πρόσθεσε:

«Μας θέλουν ενάντια στους πολίτες που διαμαρτύρονται. Μας βάζουν να μαλώνουμε με τους πατεράδες και φίλους μας αγρότες παρατάσσοντας διμοιρίες απέναντι σε δυο τρακτέρ. Μας αναγκάζουν να υπερασπιζόμαστε στη Χαλκιδική τα συμφέροντα μιας εταιρείας. Τι ωραία Αστυνομία που έχουμε»!

Ασκώντας αυστηρή κριτική απέναντι στις ανακολουθίες των υποσχέσεων που δίνουν οι κυβερνήσεις για δήθεν επίλυση των προβλημάτων των εργαζόμενων αστυνομικών, ο κ. Φωτόπουλος έκανε λόγο ακόμα και για απεργία πείνας που σκέφτεται η ηγεσία της Ομοσπονδίας ως μέσο πάλης για την επίλυσή τους! Υπογράμμισε δε, τη συμβολική πρότασή της να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης των εκπροσώπων της τρόικας προκειμένου να μην εφαρμοστούν τα αντιλαϊκά μέτρα που κατά καιρούς προτείνονται!

«Χωρίς αγώνα δεν κερδίζει ποτέ κανείς τίποτα» κατέληξε ο κ. Φωτόπουλος ζητώντας απ` τους αστυνομικούς του Κιλκίς να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις που θ` ακολουθήσουν.Παρόντες στη συνέλευση ήταν από πλευράς Ομοσπονδίας κι οι αντιπρόεδροι, Οικονομικών Αντώνης Ζαχοριουδάκης και Υγιεινής-Ασφάλειας Γιώργος Φεστερίδης, καθώς κι ο εκπρόσωπος της ΕΑΣΥΝΚ Θεσσαλονίκης, Στέργιος Δρόσος. Τις θέσεις των αστυνομικών του Κιλκίς κατέθεσε η πρόεδρος της ΕΑΣΥΝΚ Γεωργία Τσελέκη.

Στη συνέλευση απέστειλε τηλεγράφημα ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, ενημερώνοντας ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό κ. Δένδια για θέματα των αστυνομικών του Κιλκίς, ενώ την Ειρ. Αγαθοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησε η Αναστασία Πάγκου.

ΠΗΓΗ: Kilkis24.gr

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013, 10:09