Δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Τρίπολη, στη Σπάρτη, στο Άργος και στο Λεωνίδιο, αφού οι κακές καιρικές συνθήκες, με τη συνεχή βροχόπτωση και το κρύο, ανάγκασαν τις Αρχές να πάρουν αυτήν την απόφαση.

Επίσης, λόγω της κακοκαιρίας στο Ναύπλιο, αποφασίστηκε η μη συμμετοχή των μαθητών και παρέλασαν μόνο στρατιωτικά τμήματα, ενώ στην Καλαμάτα δεν συμμετείχαν στην παρέλαση τα δημοτικά σχολεία της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παρέλαση που διεξήχθη στην Καλαμάτα οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, καθώς στέλνοντας σαφές μήνυμα κατά του bullying και τιμώντας τη μνήμη του σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη παρέλασαν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

Ο αναπληρωτής υπουργός για θέματα διαφάνειας Παναγιώτης Νικολούδης, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Σπάρτη, με δηλώσεις του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφερε ότι «το να βρίσκεσαι στη Σπάρτη και μόνο, σημαίνει πάρα πολλά πράγματα. Από εκεί και πέρα το μήνυμα από τη Σπάρτη είναι ενότητα, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία».

Διαβάστε επίσης: Λαμία: Ακυρώνεται η μαθητική παρέλαση λόγω καιρού
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015, 10:45

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης