Μαχαιρώματα στο «Χάραμα» της Πάτρας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010, 00:00
Μαχαιρώματα στο «Χάραμα» της Πάτρας
Αγρια συμπλοκή σήμερα στις 05:30 τα ξημερώματα στο θερινό «Χάραμα» στην Πάτρα με πρωταγωνιστές δύο ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του κέντρου «Ρεμέντζο», Μιλτιάδης Παναγόπουλος, έφθασε στο κέντρο φανερά εκνευρισμένος από προσωπική διαφορά που πίστευε πως είχε με τον ιδιοκτήτη του κέντρου "Χάραμα" Στέφανο Οικονόμου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού (το μαγαζί είχε πάρα πολύ κόσμο ακόμη κι εκείνη την ώρα), ο Μιλτιάδης Παναγόπουλος κάθισε σέ ένα από τα μπροστινά τραπέζια και ζήτησε από τον σερβιτόρο να καλέσει τον κ. Οικονόμου.

Όταν ο γνωστός Πατρινός έφθασε στο τραπέζι οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν για τους προσωπικούς τους λόγους.

Ξαφνικά, πάντα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο Μιλτιάδης Παναγόπουλος απείλησε με όπλο τον Στέφανο Οικονόμου, αν και ο Παναγόπουλος λέει πως ο Οικονόμου τον απείλησε με το όπλο.

Και τότε επικράτησε πανικός. Ανθρωποι από το κάτάστημα έπεσαν πάνω στον Παναγόπουλο, εκείνος όμως πρόλαβε και έβγαλέ μία λάμα και χτύπησε τον Οικονόμου στο πόδι!

Μόλις είδαν τα αίματα, κάποιοι άρχισαν να χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές τον επιχειρηματία και τελικά τον ακινητοποίησαν. Ο Οικονόμου μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ ο Παναγόπουλος συνελήφθη αλλά τελικά μεταφέρθηκε και αυτός στο Νοσοκομείο.

Ευτυχώς ο τραυματίας έχει ξεφύγει τον κίνδυνο αν και έχασε αρκετό αίμα. Οσο για τον Μιλτιάδη Παναγόπουλο, έχει καλέσει τον Αλέξη Κούγια για να την υπεράσπισή του. Ο Εισαγγελέας πάντως έδωσε προφορική εντολή και οι δύο άνδρες αφέθησαν ελεύθεροι αφού θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

Οσο για το όπλο, ο Παναγόπουλος υποστηρίζει πως δεν το είχε ο ίδιος αλλά ο Οικονόμου, κάτι το οποίο διερευνά η Αστυνομία.

O εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις εναντίον τριών προσώπων. Του Παναγόπουλου, του Οικονόμου αλλά και του γιου του που ενεπλάκη στην συμπλοκή. Για σωματικές βλάβες, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Οσο για το ποιος κατείχε τελικά το όπλο, «θα το βρει η ανάκριση», δήλωσε ο Διοικητής Ασφαλείας Πατρών Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Πηγή: Dete.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010, 13:38