Στη θλίψη έχουν βυθιστεί, η οικογένεια, οι φίλοι και ο ιατρονοσηλευτικός κόσμος από την άνιση μάχη που έδωσε με την πανδημία η 37χρονη νοσηλεύτρια από την Έδεσσα, η οποία τελικά ηττήθηκε από covid-19.

«Η ζωή είναι τόσο μικρή για να τη σπαταλάμε, για να την αναλώνουμε, για να την ξοδεύουμε», έγραφε στις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα, αφήνοντας σε όλους εμάς τις τελευταίες της λέξεις ως παρακαταθήκη για  την αξιοπρέπεια και τη γενναιότητα με την οποία αντιμετώπισε τον κορωνοϊό, όχι  μόνο όταν προσέβαλε την ίδια, αλλά και όσο διάστημα τη μαχόταν για να υπερασπίσει τους ασθενείς που φρόντιζε με αυταπάρνηση και αγάπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 

Η ζωή είναι τόσο μικρή για να τη σπαταλάμε, για να την αναλώνουμε, για να την ξοδεύουμε, για να την πουλάμε όσο όσο. Η…

Δημοσιεύτηκε από Ευαγγελία Γαζέπη στις Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 Η Ευαγγελία Γαζέπη είχε προσληφθεί με 2ετη σύμβαση τον περασμένο Μάρτιο στο έκτακτο νοσηλευτικό προσωπικό για την αντιμετώπιση της Covid-19.

Όταν ο ιός χτύπησε και την ίδια, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, δεν πρόλαβε να εξασφαλίσει κρεβάτι σε ΜΕΘ, παρότι αυτό ήταν αναγκαίο στην κατάσταση που βρισκόταν. Η 37χρονη νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Έδεσσας, ωστόσο ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο της Νάουσας, όπου εισήχθη στις 27 Νοεμβρίου και νοσηλεύτηκε σε απλή κλίνη Covid. Επιδεινώθηκε η υγεία της και χρειάστηκε κλίνη ΜΕΘ, η οποία βρέθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης, στο οποίο όμως δεν πρόλαβε να διακομισθεί.

Η νοσηλεύτρια, με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε μιλήσει για τη μάχη του νοσηλευτικού προσωπικού κατά του κορωνοϊού:

«Η θερμοκρασία σε κάποια φάση ανέβηκε, ίδρωνα πολύ αλλά δεν την έβγαλα την μάσκα. Ξέρεις γιατί; Γιατί κουράστηκα και θέλω να τελειώνω με τον ιό. Και ξέρω ότι θα νικήσουμε. Αλλά και γιατί σέβομαι τα βρέφη και τις εγκύους, που αγωνιούν να μην κολλήσουν κάτι. Σέβομαι και τον 75χρονο ,που αψηφά τον κίνδυνο και το παίζει παλικάρι. Σέβομαι ακόμα και σένα τον νέο ,που είσαι άτρωτος και ας φοβάσαι βαθιά μέσα σου», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της τον Μάρτιο.

 

Η θερμοκρασία σε κάποια φάση ανέβηκε, ίδρωνα πολύ αλλά δεν την έβγαλα την μάσκα. Ξέρεις γιατί; Γιατί κουράστηκα και θέλω…

Δημοσιεύτηκε από Ευαγγελία Γαζέπη στις Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020

 

 

Δημοσιεύτηκε από Ευαγγελία Γαζέπη στις Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

 

“Κερδισμένη”, είναι η μέρα που παράγει αναμνήσεις…! https://www.youtube.com/watch?v=D5AdDydZGLA Αγαπημένη Νάουσα……

Δημοσιεύτηκε από Ευαγγελία Γαζέπη στις Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης